tisdag 16 juni 2009

Viva Las Vegas!

Hur skönt som helst! 30 grader varmt ute men svinkallt inomhus. Svårt att hitta bättre luftkonditionering än har. Strippen är ca 8 km lang vilket igår innebar tva mils promenad (mkt onda fötter och inga compeed). Missade dock poolen eftersom det när vi var på väg tillbaka visade sig vara dags for Happy Hour. De drar i ett hjul och den drink hjulet visar går för tre dollar... Resultatet - mycket trötta syskon och en timme pool utan sol.

Svart att hitta bra mat - förtstår inte att det ska vara så svårt att göra mat som inte innehåller pommes, chips eller ost. Vi jobbar fortfarande på att hitta något annat...

I morgon - liten tripp till Grand Canyon - flyger upp dit vid åtta på morgonen - åker runt lite och flyger sedan hem igen. Saknar sömn och här är det fullt schema.

Förtsta morgonen väcktes vi av ett yl halv fem. Lät som ett krigslarm men visade sig vara brandlarm. Helt förstört trötta fick vi vandra 19 vaningar ner for brandtrappan for att se vad som var pa gång och givetvis var det falskt larm. Det var den skönhetssömnen...

Idag - mulet (av 350 soldagar per år lyckas vi givetvis pricka in en av de mulna).Funderar på att testa gymmet pa 27:e våningen och sedan titta på tigrar på Mirage..














Staden maste upplevas, den är helt fantastisk. Nu är det dags för frukost och betald Internetsession borjar rinna out of time.. (ingen snabb maskin - tar evigheter och processa)

Saknar er,

XOXO

Mikaela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar